Samenvatting van 2016

2016 was een succesvol jaar voor Trade met Linda en ook op BUX met onder andere de channel Daily Trading Tips waar voorheen alle tips langskwamen, maar nu alleen de kwartaalcijfer tips.

Resultaten Trade met Linda in 2016
Accuracy is nog altijd boven de 90% met Trade met Linda.
Trade met Linda heeft minstens 212 trades gegeven in 2016.

Trade met Linda beloofde in 2016 minimaal 5 trade tips per maand op basis van Technische Analyse, wat uit komt op 60 trades per jaar. Hier heeft Linda hard aan gewerkt met de leden, want de resultaten in 2016 zijn 199 winstgevende trades van de 212, 13 in verlies gesloten. En dat allemaal voor 10 euro per maand (excl BTW)! Inclusief persoonlijk contact en meedenkwerk, waar vind je dat nog meer? Trade met Linda wil namelijk toegankelijk zijn voor iedere particulier. Om Linda’s trades te volgen moet je wel precies de uitleg van het volgen goed snappen, Linda opent minimaal 2 trades van ieder 0,50 cent per punt (DAX) is 1 euro per punt.

Even een snelle blik op het totaal aantal behaalde punten op basis van de Trade met Linda tips in 2016:
3283 pips OIL
minimaal 6908,13 p DAX
S&P 173,03 p
AEX +66,05 p
Wallstreet +1080 p
IBEX (Spain) +131,92 p
GOLD +287 p
SILVER +24 pips
PLATINUM +41,3 p
Arcelor mittal +518 pips

EUR/USD +2802,2 pips
AUD/USD +705 pips
USD/CAD +40 pips
GBP/USD -380 pips
NZD/USD +61 pips
USD/JPY +569 pips
EUR/JPY +170 pips
GBP/JPY +300 pips
GBP/AUD -440 pips
USD/CHF +14 pips
EUR/CHF +39 pips
AUD/NZD +35 pips

Zo zie je maar, het gezegde KCATL – Keep Calm and Trust in Linda klopt zeker als je de trades aanhield zoals gezegd werd. Daarnaast zijn de visies en scenario’s die uitkwamen niet hierin meegerekend, dus als trader kan je zelfstandig ook nog op die scenario’s handelen en er meer winsten uit halen op een dag, maand of jaar!

Trade met Linda neemt op dit moment 7 trades mee naar 2017. Deze zijn allemaal langetermijn trades omdat Linda even niet kan daytraden.

Ook is geconcludeerd, dat als Trade met Linda de huidige, openstaande trades in verlies zou sluiten, we nog steeds goede winsten overhouden aan de trades van 2016. Een voorbeeld: minimaal 4700 DAX punten winst houden we dan nog steeds over!

Samenvatting Trade met Linda:
Qua puntentelling staat Trade met Linda nog altijd ruim in de plus met alle trades als zij de huidige, openstaande trades ook zou sluiten. Linda is (als ze niet kan daily traden) een swing trader dus zij sluit de openstaande trades liever niet. Als ze een stoploss zou zetten op langetermijn dan is het het aantal behaalde punten in de plus, wat de ingestelde stoploss wordt. Trade altijd met het zelfde risico, zodat je steady en winstgevend kan traden. Dus met de openstaande trades zou je met 1 euro per punt DAX minimaal 4728 euro winst behaald kunnen hebben. Je kunt al met 1 euro per punt spelen op verschillende brokers met verschillende soorten margins. De een vraagt 100 euro of meer ruimte, de andere broker 30 euro.

Hoogtepunten 2016:
Niet alleen de indexen maar ook olie is een veel verhandeld product bij Trade met Linda. Hierin handelt ze succesvol op haar visie en dat kun jij ook. Neem hier gauw een kijkje. Er zijn dit jaar grote gebeurtenissen geweest waar van Trade met Linda haar leden tot in de puntjes begeleid heeft om deze grote bewegingen en events te overleven. Ook dit is succesvol gelukt!

Onder andere de short van de indexen tijdens de Brexit verkiezingen en de langetermijn long bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen heeft Linda vooraf voorspeld en gezien. Juist contrair kijken is hoe je de markt voor kan zijn. Trade met Linda handelt op basis van technische analyse.

 

Trade met Linda heeft een zeer succesvol jaar achter de rug en deelt dit graag met haar abonnees. Ook komend jaar zal Trade met Linda weer keihard werken om goede rendementen te behalen. Ben je (nog) geen abonnee? Dit is wat je kunt verwachten:

Vooruitblik op 2017/2018:
– Nog meer waardevolle index, olie, goud en eur/usd trades! Minimaal 5 per maand (zolang Linda parttime is)
– Site vernieuwing, zodat onder andere blogs er beter uit komen in de vorm van een maandelijkse nieuwsbrief
– Meer daily trades en misschien zelfs een forum erbij.
– Livestream trades
– Wekelijkse/dagelijkse nieuwsbrief indexen als DAX
– Beter overzicht van tips en scenario’s, ge-automatiseerd met bijv. hulp van #hashtags #AEX
– Duidelijk vakantieschema voor Linda, gebaseerd op de maanden wanneer het minst gebeurt op de beursmarkten. Er zijn 52 weken in een jaar, waarvan Trade met Linda in 40 weken kan traden met haar leden. De vakantiemaanden zullen vallen rond juli, augustus, september, oktober of december. Dit zijn de rustigste handelsmaanden in een jaar. Hierover bericht Trade met Linda jullie uiteraard op tijd zodat jullie je eigen vakantieschema ernaar aan kunnen passen als jullie dat willen.
– TML meetings
– Eventuele (app)uitbreidingen van Trade met Linda platform (hier gaat Linda met haar afstuderen onderzoek naar doen)

Dit alles kost uiteraard tijd en geld, wanneer Trade met Linda haar dienst stap voor stap uitbreidt, zal de maandprijs ook verhoogd worden. Trade met Linda wil haar toegankelijkheid in haar concept wel behouden voor iedere particulier. Dus de prijs wordt verhoogd naar maximaal 50,00 excl BTW. Dit zal gefaseerd gebeuren en hier word je tijdig van op de hoogte gebracht.

We beginnen met een upgrade van de website, waarin de blogs beter ingedeeld worden, Technische Analyse materiaal van onder andere mijn seminars op BUX online worden gezet voor de leden en leden een betere ledenportal krijgen om zelf in te zien tot wanneer hun abonnement afloopt.

Een reactie plaatsen