Even voorstellen

Even voorstellen hoor, mijn naam is Linda Tran, ik ben student Communicatie en op het moment van schrijven 24 jaar jong (1992). Voor mij begon het handelen op de beurs allemaal bij BUX. BUX is een trading app die de beurs toegankelijk maakt voor beginnende traders. Ik was nieuwsgierig en vond de toegankelijkheid van BUX erg aangenaam. Het bleek dat er meer achter de beurs zat dan dat ik in het begin gedacht had. Toen ik verder zocht kwam ik bij verschillende abonnementsaanbieders en sites terecht.

Omdat ik toen het traden nog aan het verkennen was, had ik een prijzig abonnement genomen dat keer op keer niet de beoogde resultaten behaalde voor mij. Hierna heb ik nog een paar andere abonnementen geprobeerd met grofweg dezelfde prijzen maar helaas ook dezelfde resultaten. Dus besloot ik het daarna zelf te doen door eerst fundamentele analyse en vervolgens technische analyse grondig te bestuderen. Daarna ging ik wat ik geleerd en ontdekt had toepassen op de grafieken en probeerde ik uit te vinden wat nou precies mijn manier was aan de hand van technische analyse. Mijn interesse in traden is sindsdien enorm gegroeid. Traden is niet makkelijk, de markt blijft onvoorspelbaar en inmiddels ben ik sinds eind 2014 bezig met traden en sinds augustus 2015 bezig met het bestuderen van fundamentele en vooral technische analyse.

Ik heb mijn eigen strategie ontwikkeld en blijf nog altijd leren en verfijnen. Ik ben in oktober 2015 begonnen met andere traders bij mijn visie en werkwijze te betrekken. Met behulp van deze mensen kon ik mijn trading skills ontwikkelen en evalueren hoe mijn voorspellingen gingen. In november 2015 kreeg ik van BUX de kans om mijn eigen channel op te richten: Daily Trading Tips. Door deze channel heb ik mijn passie gevonden, en dat is mensen helpen én wegwijs te maken op de beurs.

Hoe?

  • Door de gevaren en risico’s van tevoren uit te leggen en duidelijk te maken door middel van Technische Analyse.
  • Door de analyses zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te verwoorden.
  • Door toegankelijk te blijven in traden voor beginners tot gevorderden.
  • Er is geen financiële instapdrempel bij Trade met Linda.
  • Ook met een wat bescheidenere portefeuille kan je met Linda mooie rendementen behalen op de beurs!

Lezingen Linda is beschikbaar voor lezingen, seminars en webinars. Dus boek nu!

Vul daarvoor het contactformulier in met jouw aanmelding of boeking.

 

Visie: Pak wat de markt je geven kan!

Traden met Linda, toegankelijk voor iedere particulier.