Daily Trading Tips

Volgers van Linda’s channel(s) kunnen vrijblijvend meedoen met daily/swingtrades. De tips die Linda via de BUX app geeft, zijn lange/korte termijn trades die ze uiteraard zo goed mogelijk bijhoudt voor haar volgers. 

Trade met Linda heeft minstens 614 tips gegeven in 2016 op BUX, ze werden alleen later pas in Excel officieel bijgehouden.

Channel: Daily Trading Tips via BUX Trading APP (Android/iOS) en Telegram

Resultaten BUX: Het was een druk jaar voor Linda met veel tips, wel meer dan 614 tips zijn gratis meegegeven in de tijd dat Trade met Linda nog niet bestond.

Van wat in de Excel sheet bijgehouden is, zijn de volgende statistieken uit gekomen:

185 winstgevende tips
44 verliezende tips

Waarvan in Q2 2016, 48 kwartaalcijfer tips gegeven werden. Deze tips dragen uiteraard meer risico omdat Linda ze meestal van tevoren voorspeld, voor desbetreffende dag.
34/48 waren correct voorspeld.
14 van de 48 hadden slippage of werden in verlies gesloten.

Ook in Q3 2016 is het voorspellen van de kwartaalcijfers succesvol geweest. 40 tips werden gegeven, waarvan 32 winstgevend en 7 met een verlies of slippage.

 Conclusie: Linda zal doorgaan met Q4 kwartaalcijfers via BUX channel Daily Trading Tips. Op dit moment ligt de accuracy van Linda bij kwartaalcijfers rond een dikke 80%!  

De resultaten van de Daily Trading Tips channel die in de channel gegeven zijn, van november 2015 tot maart 2016 kun je hier terugvinden.

Ook de kwartaalcijfers resultaten kun je hier terugvinden. Vorig kwartaal Q1 2016 heeft Linda het volgende gepresteerd:

EXCEL
Vanaf april 2016 gebeurt het bijhouden van de resultaten van Daily Trading tips channel, online via Excel. Je kunt er ieder moment van de dag in kijken. De resultaten van de channel worden hier samengevat of als tip erbij gezet, zodat je alle trades makkelijk terug kan vinden. De groen gemarkeerde tips zijn met winst afgesloten en de rood gemarkeerde tips zijn met verlies afgesloten. De ongemarkeerde tips lopen nog steeds. Daily Trading Tips 2017  

Agenda kwartaalcijfers: